INFO NIEUWE LEDEN

Beste wielertoerist

Bedankt voor jouw interesse in onze club. We heten je heel graag welkom bij WTC Olympia Avelgem. Vooraleer echter over te gaan tot inschrijving bij de club kan je eerst nog even deze nuttige info doornemen.

Aangezien we onze hobby uitoefenen op de openbare weg, dienen we voor eenieders veiligheid enkele afspraken na te leven. Je vindt deze terug in het reglement (reglement op aanvraag).
Bij toetreding tot de club dient ieder lid €50,00 lidgeld en eenmalig €150,00 te betalen waarvoor hij/zij een basispakket aan wielerkledij ontvangt, bestaande uit:

* 1 trui met korte mouwen
* 1 korte koersbroek met bretellen en zeem
* 1 lange koersbroek met bretellen en zeem
* 1 WINDTEX vest
* 1 set mouwstukken
* 1 set winter overtrekschoenen

De kledij wordt gedurende periodes van 5 jaar gebruikt (huidige periode = 2015/2016/2017/2018 en 2019). Wanneer een periode is afgelopen wordt een nieuwe uitrusting voorzien en dient ieder lid zich deze uitrusting aan te schaffen tegen de op dat ogenblik geldende voorwaarden. Leden die zich voor de eerste maal aansluiten tijdens het laatste jaar van een 5-jaarlijkse periode worden niet verplicht de kledij aan te schaffen.
Leden kunnen een groot deel van de aankoopprijs terugbetaald krijgen in schijven van €20,00 per jaar en dit over een periode van 5 jaar, indien voldaan wordt aan volgende vereisten:

- ten miste 50% van seizoen aanwezig zijn, in 2016 zijn er 36 ritten dus moet je minstens 18 aanwezigheden hebben om te voldoen aan deze vereiste.
- vernieuwing van het lidmaatschap voor het volgende seizoen
Er kan per periode van 5 jaar maximaal €100,00 terugverdiend worden. Een lid dat zich aansluit:
- vanaf het tweede jaar van een lopende periode kan nog maximaal €80,00 terugverdienen
- vanaf het derde jaar van een lopende periode kan nog maximaal €60,00 terugverdienen
- vanaf het vierde jaar van een lopende periode kan nog maximaal €40,00 terugverdienen
- vanaf het vijfde jaar van een lopende periode kan nog maximaal €20,00 terugverdienen.

De geleverde kledij wordt na betaling eigendom van het lid. De verantwoordelijkheid betreffende de uitrusting wordt volledig door het lid gedragen. Vervanging van de kledij (door slijtage, beschadiging,...) gebeurt op kosten van het clublid.
Het lidgeld en de bijdrage voor de kledij (€200 in totaal) kan je overschrijven op onze rekening (Crelan BE69 8508 4915 5778) of betalen aan Koen Cousaert, Kieverstraat 7 in Kluisbergen. Van zodra wij in het bezit zijn van jouw kledingmaat (en jouw lidgeld) kunnen wij de kledij bestellen.

Voor een tweede familielid (zoon of dochter) van 12 tem. 18 jaar is het lidgeld slechts 25€ .
Hopelijk mogen we je iedere zondagmorgen begroeten voor een gevarieerde toertocht in onze unieke fietsstreek.

Met sportieve groeten

Het bestuur.